Virtuaalimessut 29.4. klo 17-18 | Tiilikaton pinnoitus

19.04.2021

kuva01.jpg

Osallistu virtuaalimessuille, niin tiedät, miksi tiilikaton pinnoitus kannattaa! Osallistuminen on ilmaista.

Tiilikatto on erittäin pitkäikäinen, mutta vain jos siitä pidetään riittävän hyvää huolta. Tiilikaton pinnoitus on kustannustehokas ratkaisu, joka tarjoaa katollesi monia hyötyjä ja pidentää samalla katon elinkaarta tuntuvasti, parhaimmillaan jopa 20 vuodella. Jos katon alusrakenteet ovat kunnossa, pinnoitus on erinomainen vaihtoehto kattoremontille.

Järjestämme 29.4. kello 17.00–18.00 virtuaalimessut, johon ovat tervetulleita kaikki tiilikattonsa kunnossapidosta kiinnostuneet talonomistajat. Tietoiskussa kokeneet asiantuntijamme kertovat, milloin ja miksi tiilikaton pinnoitus voi olla paikallaan, ja millaisia hyötyjä ammattitaidolla toteutettu pinnoitus tarjoaa katolle. Asiantuntijamme vastaavat myös mielellään osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin: niitä voit esittää vapaasti tapahtuman aikana, tai voit lähettää kysymyksesi jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos tiilikattosi kunto arveluttaa muttet vielä tiedä, mitä tehdä, liity ihmeessä seuraamme! Maksuttomaan tapahtumaan pääset osallistumaan rekisteröitymällä etukäteen.

Rekisteröidy tästä

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste