Aurinkosähköä helposti:

Aurinkosähköön siirtyminen ei vaadi sinulta kuin päätöksen investoida aurinkoiseen tulevaisuuteen – me huo­lehdimme lopusta: asiantuntijamme kartoittaa taloosi sopivan ratkaisun, toimitamme laitteet, asennamme ne ja kytkemme järjestelmän sähköverkkoon.

Tarjous pakettimme sisältää:

  • Kymmenen kohtaisen katon kuntotarkastuksen (arvo 495 euroa)
  • 12 kpl laadukkaita Canadian Solar -aurinkopaneeleita (295 W)
  • Sofar Solar -invertterin
  • Orima Solar -kiinnitysjärjestelmän
  • Kaapelit, liittimet ja turvakytkimen
  • Asennuksen ja sähkökytkennät
  • Käyttökoulutuksen
  • Kytkentäilmoituksen tekemisen verkkoyhtiölle
  • Android -tabletin, jolla voit seurata etäyhteydelläsähköntuotantoa

lokakuu-tarjous.jpg

Vain lokakuussa!

Tilasimme kontillisen huippulaadukkaita Canadian Solarin -aurinkopaneeleita. Tarjoamme lokakuun ajan avaimet käteen -aurinkosähköpaketit todelliseen ulosheittohintaan.

Lokakuussa saat 12 paneelin / 3,54 kWp aurinkovoimala asennettuna hintaan 5970 euroa ja tästäkin työnosuus on vielä kotitalouvähennyskelpoista. Aurinkovoimalan hinta on kotitalousvähennyksen jälkeen 4650 euroa.

Tarjous koskee vain kampanja-aikana tehtyjä uusia sopimuksia.  Tarjoustuotteita on rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja pyydä tarjous aurinkosähköstä soittamalla 010 423 1550 tai täyttämällä tarjouspyyntö -lomakkeen.

Joustavasti rahoituksella

Saat kauttamme rahoituksen ilman käsirahaa ja jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Rahoituksella hankittuna aurinkosähköjärjestelmän hinta on alkaen 105 euroa / kk.

Me tunnemme katot

Paneelien sijoittaminen ja niiden kiinnitys tulee suunnitella huolellisesti, jotta varmistetaan katon kantavuus, kiinnityksen kestävyys, vesitiiveys, vedenohjaus sekä lumi- ja tuulikuormat. Tästä syystä on tärkeää, että asentaja tuntee ja tietää katon rakenteita myöten. Meillä on kymmenen vuoden ja tuhansien kattoremonttien tuoma kokemus kattotöistä.

Lisätietoja aurinkosähköstä

Haluatko lisätietoja aurinkosähköstä ja aurinkopaneeleista? Siirry tästä AurinkoCenterin -kotisivuille. AurinkoCenter on osa Suomen KattoCenteriä.

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.