Avoimet työpaikat

Suomen KattoCenter työnantajana

Olemme kasvava ja vakavarainen perheyhtiö. Työllistämme yli 130 työntekijää ja etsimme jatkuvasti vahvistuksia ammattitaitoiseen tiimiimme.

Jos olet asentaja ja etsit osaamisesi arvoista tiimiä, olet oikeassa paikassa. Arvostamme ammattimiehiä jotka tekevät eikä selitä.

Meiltä löytyy myös paljon töitä, joissa alan koulutus tai työkokemus ei ole ratkaiseva asia. Jos halua menestyä, olet tuloshakuinen ja sinulla on oikea asenne ja teet etkä meinaa, olet etsimämme henkilö. Me koulutamme sinut ja tarjoamme tarvittavat työkalut onnistumiseen.

Katso avoimet työpaikat Täytä avoin työhakemus

 

Myyntipäällikkö

Nuutti Rauhala

Nuutti aloitti uransa KattoCenterillä tammikuussa 2014. Taloon tullessaan baarimikkona työskenneellä nuorella miehellä ei ollut aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta niin rakennusalalta kuin myynnistäkään.

Lue lisää

Kattoturva-asentaja

Henkka Junttila

Kolmatta vuotta kattoturva-asentajana Suomen KattoCenterillä työskentelevä Henkka Junttila on tyytyväinen. Hänellä on mielekäs ja vaihteleva työ sekä mahtavat työkaverit.

Lue lisää

Myyntipäällikkö

Pasi Salonen

Myyntipäällikkö Pasi Salonen aloitti KattoCenterillä myyjänä syyskuussa 2015. Kattoala oli Saloselle entuudestaan tuttu, mutta ero entisestä työstä uuteen oli huima.

Lue lisää

Kattoremonttimyyjä

Niko Ursin

Aikaisemmin varaosamyyjänä työskennellyt Niko näki työnhakuilmoituksen, joka herätti kunnianhimoisen miehen mielenkiinnon. - Halusin haastavampaan työhön ja tämä vaikutti siltä, Niko sanoo.

Lue lisää

Tarjolla vastuuta, mahdollisuuksia, tiukkaa duunia ja loistavat työkaverit. Etsimme jatkuvasti vahvistuksia tiimiimme. Katso avoimet työpaikkamme ja löydä itsellesi huippu duuni.

Avoimet työpaikat

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste