Pintamaalatut ulkoverhousremontit - säästää aikaa ja rahaa

Julkisivun uusiminen on erinomainen keino vanhan talon ulkoasun kohentamiseen ja arvon kohottamiseen. Remontissa julkisivut voidaan saattaa entiseen loistoonsa tai koko talon ilme uusia aivan toisenlaiseksi.

Puu on edelleen ehdottomasti suosituin pientalojen julkisivumateriaali. Puu on julkisivumateriaalina kestävä, joustava ja oikein hoidettuna hyvin pitkäikäinen. Puujulkisivua on helppo korjata ja materiaalia on aina saatavana. Maalaamalla koko talon ilme on muutettavissa nopeasti.

Kestävä ja ympäristöystävällinen

Talon julkisivumateriaalilla on suuri merkitys koko talon hyvinvoinnille. Suomen vaihtelevat ja ankarat sääolosuhteet edellyttävät materiaalilta toimivuutta kaikissa olosuhteissa. Puu on siihen sopeutunut jo kasvaessaan. Se on myös ympäristöystävällinen materiaali: hiilineutraali ja täysin kierrätettävissä. Kaiken lisäksi puujulkisivu on hyvin kustannustehokas ratkaisu. Huolella valmistettu, teollisesti pintakäsitelty ja oikein asennettu puujulkisivu on pitkäikäinen, ekologinen ja hengittävä ulkoverhousmateriaali.

Kerralla valmis

Suomen KattoCenter käyttää Us Wood Oy:n piilonaulattuja, valmiiksi maalattuja ulkoverhouspaneeleita. Ne valmistetaan kotimaisesta, huolellisesti lajitellusta kuusipuun pituuspaketoidusta ja keinokuivatusta sydäntavarasta. Laudan käyttöpinta on aina sydänpuuta, jonka kestävyys ympäristön rasituksia vastaan on pintapuuta huomattavasti parempi. Käyttöpinta on hienosahattu, joten maali tarttuu siihen erinomaisesti.

Laudat pohjamaalataan kaikilta sivultaan 60 tunnin sisällä höyläyksestä ja kuivumisen jälkeen ne käsitellään Teknos Oy:n pintamaalilla kolmelta sivulta kahteen kertaan. Maalausolosuhteet ovat ihanteelliset ja tasalaatuiset. Talosi julkisivu on jo heti asennusvaiheessa erinomaisessa suojassa homeelta, sinistymiseltä, auringon uv-säteilyltä ja muilta säänrasituksilta. Hallituissa olosuhteissa tehty teollinen pintamaalaus on kustannustehokasta ja pidentää talosi huoltomaalausväliä. Julkisivuremontti voidaan turvallisesti toteuttaa myös syksyllä tai talvella, sillä pinta on kerralla valmis ja vedenpitävä. Maalipinnan sävyn suhteen vain taivas on rajana: valittavana ovat kaikki ulkomaalivärikartan sävyt.

Pihlan ovet ja ikkunat

Kotimaisen Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan mittojen mukaan tilaustyönä. Tämä mahdollistaa yksilölliset ratkaisut niin uudiskohteissa kuin remonteissakin. Koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa. Sopivilla malleilla, väreillä, laseilla, muodoilla ja levikkeillä sekä toivotuilla lisävarusteilla saadaan aikaan kaunis, rakennuksen arvoon ja tyyliin hyvin sopiva kokonaisuus.mIkkunamallistosta löytyy ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseenkin.

Uusi julkisivu avaimet käteen -mallilla

Täydellinen julkisivuremontti on suuri hanke, mutta kokonaisurakkana toteutettuna asiakkaalle mahdollisimman vaivaton ja turvallinen ratkaisu. Suomen KattoCenterin asiantuntijat huolehtivat julkisivuremontista aina suunnittelusta ja vanhan rakenteen purkamisesta ja mahdollisten lahovaurioiden korjaamisesta lisäeristämiseen, uuden julkisivun sekä ikkunoiden ja ovien asennukseen saakka. Puretut materiaalit kuljetetaan kierrätettäväksi. Koko projekti toteutetaan takuutyönä ja kiinteällä hinnalla.


logo20ISOVER.png
isover-banner-etusivu.jpg

Ulkoverhousremontin toteutukseen kuuluu:

 • Kirjallinen sopimus
 • Kiinteä hinta
 • Tarvittavat purkutyöt
 • Lahovaurioiden korjaukset
 • Lisälämmöneristykset
 • Tuulensuojalevyjen asennukset
 • Koolaukset
 • Ulkoverhouspaneelien asennukset
 • Ikkunoiden pellitykset
 • Pohja- ja pintamaalaukset
 • Smyygi- ja vuorilautojen asennukset
 • Loppusiivoukset
 • Purkujätteiden poiskuljetukset
 • Kirjallinen takuu

Halutessasi vaihdamme samalla ikkunat ja ulko-ovet.

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste