Vanhat ikkunat vaihtoon

Nyt on aika vaihtaa vanhat energiasyöpöt uusiin vedottomiin ja energiaystävällisiin ikkunoihin, käytämme kotimaisia ikkunoita. Meiltä saat maksuttoman kartoituskäynnin ja avaimet käteen -ikkunanvaihtohinnan. Ikkunoista karkaa noin 20 prosenttia energiasta.

Mitä ikkunan valinnassa täytyy huomioida?

  • Rakennuksen käyttötarkoitus
  • Energiatehokkuus
  • Säänkesto
  • Kiinteä vs. avattava
  • Ulkonäkö
  • Lisävarusteet

Päällimmäinen seikka ikkunan valinnassa on rakennuksen käyttötarkoitus. Asuinrakennuksen ikkunoilla on erilaiset vaatimukset kuin esimerkiksi vapaa-ajan asunnon, ulkorakennuksen tai tuotantotilan ikkunoilla.

Ikkunavalikoimamme ulottuu nykyaikaisen matalaenergiatalon kiinteistä puualumiini-ikkunoista mökki-ikkunoihin.

MSE Sisäänpäin aukeava, kaksipuitteinen ja kolmelasinen Suomessa yleisimmin asuinrakennuksissa käytetty puualumiini-ikkuna. Sisemmässä puitteessa umpiolasielementti. Tuuletusikkunoiden puitteet voidaan kytkeä yhteen. Varmatoiminen ja hyvä lämmöneristyskyky sekä erinomainen ääneneristyskyky ja säänkesto.

MEK Kiinteässä rakenteessa ruudut on asennettu kaasutiiviisti, jolloin pestäväksi jää vain ulko- ja sisäpinta. Rakenteensa vuoksi avattavaa ikkunaa sirompi. Käytetään suurissa lähes lattiasta kattoon ulottuvissa ikkunoissa sekä tiloissa, joissa ei ole tarvetta ikkunan aukaisemiselle. MEK ikkunalla voidaan toteuttaa esimerkiksi päätykolmiossa sijaitsevat vinot ikkunat. Erinomainen lämmöneristyskyky ja säänkesto.

MS Sisäänaukeava, kaksipuitteinen ja kaksilasinen puuikkuna. Käytetään yleisesti esimerkiksi kesäasunnoissa. Osat ovat tarkasti käyttötarkoitukseen valikoitua puuta..

Tuotevalikoimassamme on myös monenlaisia erikoisikkunoita, kuten sisäikkunoita sekä muoto- tai palosuojattuja ikkunoita.

Ikkunan ulkonäköön voidaan vaikuttaa väreillä ja erilaisilla ikkunaristikoilla. Ikkunoissa on useita sisäpuolen värejä ja ulkopuolen värivalikoima on vapaa RAL-Classic värikartan mukaisesti. Ikkunaristikoiden lisäksi ikkunat voidaan varustella mm. sälekaihtimilla, hyttysverkoilla sekä korvausilmaventtiileillä.

Säästä energiaa

Ikkunan vaihdolla säästät energiaa ja parannat asuinmukavuutta. Vetääkö? Ei enää. KattoCenterin asentajat asentavat uudet ikkunat jopa päivässä.

Kattava takuu

Pihla -ikkunoissa ja -ovissa on kattava tuotetakuu. Kysy asiantuntijoiltamme lisätietoja takuuajoista.

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste