Olennainen osa julkisivua, mittatilaustyönä tietenkin

Sopivilla malleilla, väreillä, laseilla, levikkeillä tai pariovilla sekä toivotuilla lisävarusteilla saadaan aikaan kaunis, rakennuksen arvoon ja tyyliin hyvin sopiva ulko-ovikokonaisuus.

Voit määrittää ovesi mitat, kätisyyden, karmisyvyyden ja värin tarpeiden ja toiveiden mukaan. Oven lasiksi on valittavissa useita eri vaihtoehtoja. Pihlan laajaan ulko-ovimallistoon kuuluvat lisäksi puutarhaovet ja varaston ovet sekä palo-ovet. Käyttämämme Pihla-ovet tehdään Suomessa.

Ulko-ovi

Tavanomaista vahvempi ovilehti on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Vahva ovilehti takaa erinomaisen lämmöneristävyyden myös lasillisissa malleissa. Oviin on saatavilla useita lasivaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä. Ovilehden ulkopinnassa on syvyydeltään ja muodoltaan mallikohtainen urakuviointi. Mallista riippuen kuvioinnin saa myös sisäpuolelle. Vakioväri on valkoinen, mutta mukaan on valittu seitsemän upeaa lisäväriä. Käyttötarkoitukseen sopivan värin saa myös värikoodin mukaan.

Puutarhaovet

Puutarhaovet, takaovet, sivuovet, parvekeovet, kodinhoitohuoneen ovet, terassin ovet. Näitä ovia nimitetään monin eri tavoin käyttötarkoituksensa mukaan. Useimmiten nämä ovet ovat keskeisellä paikalla ja vilkkaassa käytössä, joten myös ne kannattaa valita huolella.

Varastonovet

Pihlalla on poikkeuksellisen laaja varastonovimallisto, sillä kaikkia umpiovia valmistetaan myös varastonovina. Pihla Vilpola ja VA 198 myös ikkunallisena.

Kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen ja käyttökohteeseen sopiva ovi monipuolisilla valintamahdollisuuksilla.

Katso ovimallit

Kattava takuu

Pihla -ikkunoissa ja -ovissa on kattava tuotetakuu. Kysy asiantuntijoiltamme lisätietoja takuuajoista.

Ovien asennus- ja huolto-ohjeet

Katso Pihla ulko-ovien käyttö- ja huolto-ohjeet.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste