julkisivu-01.jpg

Ulkoverhousprofiilit

Suomen KattoCenter käyttää Us Wood Oy:n ulkoverhoustuotteita jotka valmistetaan kotimaisesta, huolellisesti lajitellusta kuusipuun sydäntavarasta, joka on pituuspaketoitua, keinokuivattua (16+/-2%) ja laatua A+B. 

Ulkoverhouslautojemme käyttöpinta on hienosahattu, minkä ansiosta maalin tarttuvuus puun pintaan on erinomainen. Käyttöpinta on aina sydänpuuta, sillä sen kestävyys ympäristön rasituksia vastaan on pintapuuta huomattavasti parempi.

Kaikki ulkoverhoustuotteemme saat pintakäsiteltyinä kaikissa ulkomaalivärikartan sävyissä!

Pintamaalatut ulkoverhoustuotteet

Säästät aikaa ja rahaa, teetä kerralla kunnon julkisivu!

Suomen KattoCenterin käyttämät Us Woodin pintamaalatut laudat on ensin pohjamaalattu 60 tunnin sisällä höyläyksestä ja kuivumisen jälkeen ne on käsitelty pintamaalilla kertaalleen.

Pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla saat lähes valmiin, kauniin ja tasalaatuisen julkisivun kerralla.  Talosi julkisivu on jo heti asennusvaiheessa erinomaisessa suojassa homeelta, sinistymiseltä,  auringon uv-säteilyltä ja muilta säänrasituksilta.  Hallituissa olosuhteissa tehty teollinen pintamaalaus on kustannustehokasta ja pidentää talosi huoltomaalausväliä.

Pintamaalattu julkisivu tulee vielä pintamaalata kertaalleen. Tämä ns. viimeistelymaalaus on kuitenkin nopeaa ja kuluttaa vähemmän maalia jo tehdyn pintamaalauksen ansiosta. Voit myös jättää tämän viimeistelymaalauksen myöhemmäksi, sillä teollinen pintamaalaus varmistaa suojaavan maalikalvon syntymisen verhoukseen, soveltuen siten erinomaisesti talvi- ja syksyrakentamiseen, jolloin viimeistelyvaihe voi jäädä myöhemmäksi.

Kaikki ulkoverhouslautamme saat pintakäsiteltyinä kaikissa ulkomaalivärikartan sävyissä!

Kaksi kertaa maalatun laudan jatkokäsittelyohje.

Katso värikartta.

Ulkoverhouksen huoltaminen.

Lue huolto-ohjeet ja huolla julkisivusi, tai tilaa palvelu.

Paketista valmis julkisivu

Uutuus  PRO laatu on käyttöönottovalmis, kahteen kertaan pintamaalattu ja piilonaulattu ulkoverhouslauta. Ensimmäinen huoltomaalaus vasta 5-15 vuoden päästä. Lue lisää.

Katso myös!

Muut pihanrakentamistuotteet esim. aidat.

Muita profiileja

UTV-profiili soveltuu sekä pystyyn, että vaakaan asennettavaksi. Se on Suomen suosituin ulkoverhousprofiili. Pystyverhoukseen suosittelemme lisäksi UTS-, MIT- ja UYS-profiileja. Kaikki muut profiilit soveltuvat ainoastaan vaakaverhoukseen.

Jakolistaa (HS/JL) voit käyttää vaaka- tai pystyverhouksen jakajana tai rajata ulkoverhouksen saumakohtia.

 
Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste