img_kartoitukset_main.jpg

Kartoitukset ja tarkastukset

Palveluvalikoimamme sisältää laajemmat katon kuntokartoitukset sekä vuosittain tehtävät vuosi- ja kattoturvatarkastukset.

Kuntotarkastus

Onnistunut kattoremontti perustuu tutkittuun tietoon katon kunnosta ja remontin suunnittelu käynnistyykin kuntotarkoituksella. Sen perusteella voidaan päättää, riittääkö katon kunnostamiseen pinnoitus vai onko materiaali vaihdettava. Kuntotarkastus toimii suunnittelun pohjana, kun kartoitetaan kattoremontin yhteydessä mahdollisesti toteutettavia parannuksia, lasketaan kustannusarviota ja aikataulutetaan hanketta. Sen avulla selviää, onko remontti toteutettava heti vai voidaanko se sisällyttää esimerkiksi viisivuotissuunnitelmaan.

Kuntotarkastuksen jälkeen taloyhtiön hallituksella on monta huolta vähemmän, sillä päätöksiä ei tarvitse tehdä arvailujen varassa.

Kuntotarkastuksessa kattomateriaalin ja -rakenteiden kunto tarkistetaan niitä rikkomatta. Samalla varmistetaan lakisääteisten kattoturvatuotteiden sekä sadevesijärjestelmän riittävyys, kunto ja kiinnitykset sekä läpivientien tiiviys tutkitaan. Toimiiko tuuletus ja onko yläpohjassa vaadittavat palokatkot? Löytyykö vesivuotoja tai riskikohtia? Samalla voidaan arvioida, onko talon energiatehokkuutta mahdollista parantaa yläpohjan lisälämmöneristyksen avulla.

Katon kuntotarkastus kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen ajateltua remonttia!

Vuosi- ja kattoturvatarkastus

Katon kunto pitää tarkastaa joka vuosi. Vuosihuollossa arvioidaan kattomateriaalien ja läpivientien toimivuus, kunto ja pitävyys. Mikäli on mahdollista tarkastetaan katon alusrakenteet myös pintapuolisesti. Kattoturvallisuuden osalta tarkistetaan katton turvavarusteiden kunto ja riittävyys, kuten lumiesteet, seinä- ja kattotikkaat ja kulkusillat. Myös sadevesijärjestelmien kunto ja riittävyys tarkistetaan.

Isännöitsijälle annetaan tarkastuksesta kirjallinen raportti, jossa on koonti havaituista puutteista, korjaussuositukset ja -kehoitukset sekä kustannusarvio korjaustoimenpiteistä.

Teitä palvelee

Myyntipäällikkö

jari-kortelainen-sml.jpg

Jari Kortelainen

p. 040 485 3231
jari.kortelainen@
kattocenter.fi

Tarjouspyynnöt:

myynti@kattocenter.fi

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste