Hae KattoCenter-rahoitusta

Hae rahoitusta

Rahoituspäätös välittömästi

Voit hakea rahoitusta kattoremontille verkkopalvelusta 06-23 välisenä aikana. Saat päätöksen välittömästi ja luottamuksellisesti. Kaikki tiedot jäävät vain sinun ja pankin välisiksi.

Kattoremontti rahoituksella

Suunnitelmien toteuttaminen saattaa olla rahasta kiinni

KattoCenter-rahoitus on edullinen tapa rahoittaa hankintoja. Se antaa hankinnoillesi maksuaikaa ja helpottaa taloutesi tasapainottamista.

Hoida hankintasi vaivatta KattoCenter-rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

  • Rahoitus 2 500 –50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Omistusoikeus siirtyy heti.
  • Ei käsirahaa.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 09/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 170 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Voit valita sinulle sopivan kuukausierän

KattoCenter-rahoituksella voit toteuttaa suuretkin hankinnat heti ja maksaa ne takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Näin taloutesi pysyy paremmin tasapainossa ja voit rauhassa toteuttaa unelmiasi.

KattoCenter-rahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Laskun saatuasi voit aina päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velan vai jotain niiden väliltä.

Kiinnostuitko? Kysy rahoituksesta lisää myyjiltämme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste