Tuhansien kattoremonttien kokemuksella

Pientalojen kattoremontit

Hyvin suunnitellussa kattoremontissa aikataulut pitävät, remontin hintataso on kilpailukykyinen ja ennen kaikkea lopputulos, eli uusi katto, on laadukas.

Katemateriaalit ja kattotuotteet

Meillä on maan laajin valikoima kattoja, sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita ja muita kattotuotteita.

Miten valita oikea katto?

Oikeaa materiaalia valittaessa kannattaa miettiä, minkälaisen katon haluaa: kestävän, huolettoman, perinteisen vai nykyaikaisen.

Onnistunut kattoremontti - viisi vaihetta:

1. Maksuton kartoituskäynti
Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman.

2. Kiinteähintainen pitävä tarjous / kirjallinen urakkasopimus
Annamme kattoremontista kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on eriteltynä selkeästi toimitussisältö asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kirjallinen urakkasopimus ja sovitaan aikatauluista. Kirjallisella sopimuksella yllätyksiä ei tule!

3. Vanhan katon purkutyöt
Vanhat kate ja muut varusteet puretaan, ja samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Huolehdimme suojauksesta asianmukaisesti sään mukaan.

4. Uusi kattosi valmistuu
Kattoremontti valmistuu sovitun sisällön mukaisesti sovituilla kattotarvikkeilla, pellityksistä sadevesijärjestelmiin.

5. Kattoremontti on valmis
Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Kattotarkastuksesta asiakkaalle toimitetaan pöytäkirja, ja kirjallinen takuutodistus.

Kattoremontti ammattitaidolla

Suomen KattoCenter on erikoistunut pientalojen ja taloyhtiöiden kattojen korjauksiin, huoltoihin ja remontteihin. Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Tuhansiesn kattoremonttien mukanaan tuomalla ammattitaidolla kattoasentajamme hoitava urakan sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

Tiivis yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa takaa sen, että käytössämme on aina alan parhaat tuotteet edulliseen hintaan.

Nykyaikaiset kattomateriaalit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Oikein asennetun kattomateriaalin takuu on aina vähintään kymmenen vuotta. Pelti- ja tiilikatoille myönnetään jopa 30 vuoden takuu.

Me osaamme kattoremontit

Suomen KattoCenter on pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremonttien ammattilainen. Olemme tehneet tuhansia kattoremontteja viimeisten vuosien aikana.

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Palveluksessamme on yli 100 kattoammattilaista 6 toimipisteessä ympäri Etelä-Suomea.

Kattoremontti avaimet käteen -pakettina

Suomen KattoCenterin avaimet käteen -paketti on vaivaton ja kustannustehokas tapa suoritutua kattoremontista. Kattoremontti hoidetaan etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Jos vanhassa kattorakenteessa ilmenee ennalta arvaamattomia yllätyksiä, keskustellaan niistä aina ajoissa asiakkaan kanssa.

Kattopakettiin kuuluu kattomateriaalien (huopa, tiili tai teräskate) lisäksi kaikki tarvittavat oheistuotteet vesikouruista kattoturvatuotteisiin – paikalleen asennettuna tietenkin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste