Kattotikkaat

Rakennuksen talotikkailta ja kattoluukulta pitää olla turvallinen kulkumahdollisuus piipun tai muiden huoltokohteiden luokse. Orima-moduulitikkaista voidaan koota turvallinen ja tukeva lapetikas, joka voidaan helposti kiinnittää katon alusrakenteisiin käyttämällä erityisiä kiinnitysosia. Kattotikkaan pitää olla aina kattoon kiinteästi asennettu.

tikas-1.jpg

Ilman hitsauksia valmistettu Orima-kattotikas on kestävä ja turvallinen kulkutie jyrkille katoille. Putkiaskelmalla varustettu tikas on parhaimmillaan yli 25 asteen kaltevuksilla.Tikas lepää koko pituudeltaan katteen päällä, joten se rasittaa katetta mahdollisimman vähän.

tikas-2.jpg

Leveän, säädettävän askelman ansiosta Orima-kattorapulla on helppo kulkea. Askelpinnan karhennus takaa pitävän otteen jalalle vaikeissakin sääolosuhteissa. Parhaimmillaan kattoporras on loivilla katoilla (8-25°), mutta säätövara riittää aina 45°:seen. Kattorappu voidaan asentaa myös korokepalkkien varaan, jolloin saadaan jalalle riittävä tila kattopintaan nähden.

tikas-3.jpg

Tiilikattoaskel soveltuu erityisesti muutaman askelman tikkaiksi betonitiilikatoille. Kevyen ulkonäkönsä ansiosta tiilikattoaskel sulautuu katon väriin, erityisesti katon sävyyn pulverimaalattuna. Tiilikattoaskel on helppo asentaa jälkikäteenkin tiilen ruoteisiin.

Lisätietoja
Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste