Kattotikkaat

Rakennuksen talotikkailta ja kattoluukulta pitää olla turvallinen kulkumahdollisuus piipun tai muiden huoltokohteiden luokse. Orima-moduulitikkaista voidaan koota turvallinen ja tukeva lapetikas, joka voidaan helposti kiinnittää katon alusrakenteisiin käyttämällä erityisiä kiinnitysosia. Kattotikkaan pitää olla aina kattoon kiinteästi asennettu.

tikas-1.jpg

Ilman hitsauksia valmistettu Orima-kattotikas on kestävä ja turvallinen kulkutie jyrkille katoille. Putkiaskelmalla varustettu tikas on parhaimmillaan yli 25 asteen kaltevuksilla.Tikas lepää koko pituudeltaan katteen päällä, joten se rasittaa katetta mahdollisimman vähän.

tikas-2.jpg

Leveän, säädettävän askelman ansiosta Orima-kattorapulla on helppo kulkea. Askelpinnan karhennus takaa pitävän otteen jalalle vaikeissakin sääolosuhteissa. Parhaimmillaan kattoporras on loivilla katoilla (8-25°), mutta säätövara riittää aina 45°:seen. Kattorappu voidaan asentaa myös korokepalkkien varaan, jolloin saadaan jalalle riittävä tila kattopintaan nähden.

tikas-3.jpg

Tiilikattoaskel soveltuu erityisesti muutaman askelman tikkaiksi betonitiilikatoille. Kevyen ulkonäkönsä ansiosta tiilikattoaskel sulautuu katon väriin, erityisesti katon sävyyn pulverimaalattuna. Tiilikattoaskel on helppo asentaa jälkikäteenkin tiilen ruoteisiin.

Lisätietoja
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste