Roskapostin tarkastus.
 

Kun lähetät lomakkeen ja toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Sadevesijärjestelmät ja kattoturva vuosikymmenten kokemuksella

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta. Meiltä saumatonta sadevesikourua suoraan autosta sekä kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet tarvikkeena tai asennettuna.

Toimiva sadevesijärjestelmä luotettavasti ja nopeasti

Sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet hallitusti katolta. Sattumanvaraisesti alas valuva sadevesi vahingoittaa kattoa, julkisivurakenteita ja jopa perustuksia. Sadevesijärjestelmän kunnolla on väliä!

Sadevesijärjestelmä ei ole ikuinen: esimerkiksi vanhat teräksiset ja muoviset kourut ja rännit kestävät 15-20 vuotta. Vuoto, kourujen ja rännien vääntyminen tai putoaminen paikaltaan kertovat, että järjestelmä on tullut vaihtoikäänsä. Tarkista siis sadevesijärjestelmän kunto pikaisesti.

Uusille Orima-kouruille myönnetään 30 vuoden takuu, lue lisää takuuehdot.

Me Suomen KattoCenterissä asennamme uudet sadevesijärjestelmät kattoremontin yhteydessä ja uusimme vaurioituneet järjestelmät nopeasti ja luotettavasti myös remonttien välillä. Käytössämme on seitsemän kouruautoa, joiden nykyaikaisilla kourukoneilla valmistamme mittatarkat sadevesijärjestelmät vaativimpaankin kohteeseen.

Samalla tarkistamme myös, että talon kattoturva on kunnossa: että nousutikkaat ja kattosillat ovat asianmukaiset ja turvallisesti kiinni ja lumiesteet paikallaan.

Laadun takeena on kokeneiden asentajiemme rautainen ammattitaito. Suomen KattoCenterillä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n sille osoituksena osaamisesta ja pätevyydestä myöntämä RALA-pätevyys.

Asennamme sadevesivesijärjestelmän avaimet käteen –toimituksena. Tuomme myös sadevesijärjestelmän tarvikkeineen perille, jos haluat itse asentaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste