Sadevesijärjestelmät ja kattoturva vuosikymmenten kokemuksella

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta. Ilman toimivaa sadevesijärjestelmää sadevesi valuu miten sattuu ja todennäköisesti ajan mittaan vahingoittaa katto- ja julkisivurakenteita tai perustuksia.

Rakennuksen maanpäällinen osa sadeveden poistojärjestelmästä koostuu vesikouruista ja syöksytorvista. Pohjoismaisia ilmastorasituksia vastaan kestävin sadevesijärjestelmä valmistetaan kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta teräslevystä. Muodoltaan ne voivat olla joko pyöreitä tai kantikkaita.

Maailman eniten myyty sadevesijärjestelmä on puolipyöreä kouru ulkopuolisella kannakkeella. Puolipyöreä muoto helpottaa lehtien ja roskien poiskulkua kouruista.

Orima-Tuotteen sadevesikourut valmistetaan Rautaruukin kuumasinkitystä ja pinnoitetusta 0,6 mm:n teräslevystä. Sadevesijärjestelmilleen Orima-Tuote myöntää 30 vuoden teknisen takuun.

Orimattilalaisella Orima-Tuotteella on jo 52 vuoden kokemus sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden valmistuksesta. Vuonna 2011 tehtaalla otettiin käyttöön uusi pulverimaalauslinja, joka sisältää nanokeraamisen esikäsittelyn.

Esikäsittelyn ansiosta tuotteiden maalauskäsittely on luokiteltu kaikkein rasittavimpaan, teollisuusilmastoa kestävään ympäristöluokkaan C5. Yleisesti käytössä olevalla ja meilläkin aiemmin käytetyllä rautafosfatoinnilla päästään vain luokkaan C3, joka vastaa maalaisilmastoa

Orima-Tuotteen kattoturvatuotteet on sertifioitu Suomen lisäksi myös muissa lumisissa maissa, kuten Ruotsissa.

Tuote on yhteensopiva käyttämiemme kattomateriaalien kanssa (yhteensopivuustodistus)

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste