Onnistunut kattoremontti - viisi vaihetta:

1. Maksuton kartoituskäynti
Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman.

2. Kiinteähintainen pitävä tarjous / kirjallinen urakkasopimus
Annamme kattoremontista kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on eriteltynä selkeästi toimitussisältö asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kirjallinen urakkasopimus ja sovitaan aikatauluista. Kirjallisella sopimuksella yllätyksiä ei tule!

3. Vanhan katon purkutyöt
Vanhat kate ja muut varusteet puretaan, ja samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Huolehdimme suojauksesta asianmukaisesti sään mukaan.

4. Uusi kattosi valmistuu
Kattoremontti valmistuu sovitun sisällön mukaisesti sovituilla kattotarvikkeilla, pellityksistä sadevesijärjestelmiin.

5. Kattoremontti on valmis
Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Kattotarkastuksesta asiakkaalle toimitetaan pöytäkirja, ja kirjallinen takuutodistus.

banneri-1170-343-3.jpg

Onko kattoremontti ajankohtainen?

Me KattoCenterillä olemme apunasi kattoasioissa myös poikkeustilanteen aikana. Huolehtiminen ihmisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista on tärkeintä, mutta emme kuitenkaan saa unohtaa, että yhteiskunnan pitää myös pyöriä.

Mikäli olet harkinnut kattoremontin teettämistä, niin nyt se kannattaa. Saat kotiisi kestävän katon vuosikymmeniksi eteenpäin sekä samalla autat meitä työllistämään työntekijämme, aliurakoitsijamme ja tavarantoimittajamme.

Turvallinen remontti poikkeustilanteesta huolimatta

Kattoremontti, kattojen pinnoitus ja muut kattotyöt voidaan toteuttaa vaarantamatta kenenkään terveyttä. Kartoituskäynnin aikana pidetään sopivaa etäisyyttä, neuvottelut voidaan hoitaa etänä ja asentajamme pyrkivät välttämään kontaktia asiakkaan kanssa. Olemme kehottaneet työntekijöitä aktiiviseen ja avoimeen tiedottamiseen mahdollisista koronavirushavainnoista. 

Kolme kuukautta kulutonta maksuaikaa

Nyt saat Suomen KattoCenterin kattorahoitukselle jopa kolmekuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Voit maksaa kattoremontin kolme kuukautta remontin valmistumisen jälkeen kuluitta tai voit maksaa remontin rahoituksella sinulle sopivissa kuukausierissä.

Me osaamme kattoremontit

Suomen KattoCenter on pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremonttien ammattilainen. Olemme tehneet yli kuusi tuhatta kattoremonttia viimeisten vuosien aikana. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Palveluksessamme on yli 130 kattoammattilaista.

Tilaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Sovitaan ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen saat kiinteähintaisen tarjouksen ja näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

 
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste