Onnistunut kattoremontti - viisi vaihetta:

1. Maksuton kartoituskäynti
Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman.

2. Kiinteähintainen pitävä tarjous / kirjallinen urakkasopimus
Annamme kattoremontista kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on eriteltynä selkeästi toimitussisältö asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kirjallinen urakkasopimus ja sovitaan aikatauluista. Kirjallisella sopimuksella yllätyksiä ei tule!

3. Vanhan katon purkutyöt
Vanhat kate ja muut varusteet puretaan, ja samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Huolehdimme suojauksesta asianmukaisesti sään mukaan.

4. Uusi kattosi valmistuu
Kattoremontti valmistuu sovitun sisällön mukaisesti sovituilla kattotarvikkeilla, pellityksistä sadevesijärjestelmiin.

5. Kattoremontti on valmis
Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Kattotarkastuksesta asiakkaalle toimitetaan pöytäkirja, ja kirjallinen takuutodistus.

syystarjous-banner.jpg

KattoCenterin syystarjous 19.9–31.10.2018

Syksy ja sateet ovat saapuneet. Nyt kannattaakin olla tarkkana, että katto on kunnossa. Tänä syksynä saat KattoCenteristä kaikki huopa- ja tiilikatoremontit -15% alennuksella.

Kampanjan ajan tarjoamme 15% alennuksen kaikkiin huopa- ja tiilikattoremontteihin. Tarjous koskee vain kampanja-aikana tehtyjä uusia sopimuksia. Tarjous on voimassa 31.10.2018 asti, joten toimi nopeasti ja pyydä tarjous kattoremontista soittamalla 010 423 1550 tai täyttämällä tarjouspyyntö -lomakkeen.

Joustavasti rahoituksella

Rahoituksella kattoremontit alkaen 149 euroa kuukaudessa ja jopa 10 vuoden maksuajalla.

Me osaamme kattoremontit

Suomen KattoCenter on pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremonttien ammattilainen. Olemme tehneet yli viisi tuhatta kattoremonttia viimeisten vuosien aikana. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Palveluksessamme on yli 130 kattoammattilaista.

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste