Onnistunut kattoremontti - viisi vaihetta:

1. Maksuton kartoituskäynti
Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman.

2. Kiinteähintainen pitävä tarjous / kirjallinen urakkasopimus
Annamme kattoremontista kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on eriteltynä selkeästi toimitussisältö asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kirjallinen urakkasopimus ja sovitaan aikatauluista. Kirjallisella sopimuksella yllätyksiä ei tule!

3. Vanhan katon purkutyöt
Vanhat kate ja muut varusteet puretaan, ja samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Huolehdimme suojauksesta asianmukaisesti sään mukaan.

4. Uusi kattosi valmistuu
Kattoremontti valmistuu sovitun sisällön mukaisesti sovituilla kattotarvikkeilla, pellityksistä sadevesijärjestelmiin.

5. Kattoremontti on valmis
Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Kattotarkastuksesta asiakkaalle toimitetaan pöytäkirja, ja kirjallinen takuutodistus.

tarjous-15prosenttia-2020.jpg

KattoCenterin syystarjous 26.10–30.11.2020

Syksy ja sateet ovat saapuneet. Nyt kannattaakin olla tarkkana, että katto on kunnossa. Tänä syksynä saat KattoCenteristä kaikki pientalojen avaimet käteen -katoremontit 15 prosentin alennuksella sekä 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Säästä jopa 2000 euroa

Kampanjan ajan tarjoamme 15 prosentin alennuksen kaikkiin pientalojen kattoremontteihin. Tarjous koskee vain kampanja-aikana tehtyjä uusia sopimuksia. Tarjous on voimassa 30.11.2020 asti, joten toimi nopeasti ja pyydä tarjous kattoremontista soittamalla 010 423 1550 tai täyttämällä tarjouspyyntö -lomakkeen.

Esimerkkilaskelma

- Pientalon kattoremontti: 12 500 euroa
(sis. työt ja materiaalit)
- Alennus, 15 prosenttia: 1 875 euroa
- Remontin hinta: 10 625 euroa
- Työnosuus: 6 500 euroa
- Kotitalousvähennys: 3 050 euroa *
Remontin kustannus: 7 575 euroa

* kaksi henkilöä, vähennetty omavastuu.

6 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Lisäksi tarjoamme 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa kattoremontille. Rahoituksella kattoremontti erääntyy maksettavaksi vasta kuusi kuukautta remontin valmistumisen jälkeen. Voit silloin maksaa kattoremontin kerralla pois tai rahoituksella jopa 10 vuoden maksuajalla.

Me osaamme kattoremontit

Suomen KattoCenter on pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremonttien ammattilainen. Olemme tehneet yli kuusi tuhatta kattoremonttia viimeisten vuosien aikana. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Palveluksessamme on yli 130 kattoammattilaista.

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste