Onnistunut kattoremontti - viisi vaihetta:

1. Maksuton kartoituskäynti
Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman.

2. Kiinteähintainen pitävä tarjous / kirjallinen urakkasopimus
Annamme kattoremontista kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa on eriteltynä selkeästi toimitussisältö asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen tehdään kirjallinen urakkasopimus ja sovitaan aikatauluista. Kirjallisella sopimuksella yllätyksiä ei tule!

3. Vanhan katon purkutyöt
Vanhat kate ja muut varusteet puretaan, ja samalla tarkistetaan kattorakenteiden kunto. Huolehdimme suojauksesta asianmukaisesti sään mukaan.

4. Uusi kattosi valmistuu
Kattoremontti valmistuu sovitun sisällön mukaisesti sovituilla kattotarvikkeilla, pellityksistä sadevesijärjestelmiin.

5. Kattoremontti on valmis
Kun uusi katto on valmis, hoidamme loppusiivouksen sekä purkujätteiden poiskuljetukset. Kattotarkastuksesta asiakkaalle toimitetaan pöytäkirja, ja kirjallinen takuutodistus.

tarjous-15prosenttia-nettibanner.jpg

Kattoremonttien talviale

Nyt kaikki pientalojen kattoremontit 15 % alennuksella. Tarjous on voimassa 1.10 - 31.10.2021.

Säästä jopa tuhansia euroa

Kampanjan ajan tarjoamme kaikki tulevan talven pientalojen kattoremontit 15 % alennuksella. Varaamalla nyt kattoremontin voit säästää remontissa jopa tuhansia euroa. Tarjous koskee vain kampanja-aikana tehtyjä uusia sopimuksia. Tarjous on voimassa 31.10.2021 asti, joten toimi nopeasti ja pyydä tarjous kattoremontista soittamalla 010 423 1550 tai täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen. Käytä lomakkeessa koodia: TALVIALE2021.

3 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Lisäksi tarjoamme kolme kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa kattoremontille. Rahoituksella kattoremontti erääntyy maksettavaksi vasta kolme kuukautta remontin valmistumisen jälkeen. Voit silloin maksaa kattoremontin kerralla pois tai rahoituksella jopa 10 vuoden maksuajalla.

Kattoremontti talvella

Talvella olosuhteet ovat hyvät kattotöille. Lähes kaikki kattoremontit ja -huollot voi tehdä vuodenajasta riippumatta. Katon korjaamisen ja uusimisen lisäksi talvella onnistuvat myös kattoturvavarusteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset ja -korjaukset. Tarjous koskee ainoastaan kattoremontteja, jotka toteutetaan 1.12.2021–31.3.2022 välisenä aikana.

Tilaa maksuton katontarkastus

Moni katto päältä kaunis, mutta siihen ei kannata luottaa. Päällepäin hyväkuntoinen kate voi kätkeä alleen pahoja, esimerkiksi läpivientien kautta kattorakenteisiin päässeen sadeveden aiheuttamia kosteusvaurioita. Kattoasiantuntijamme tekemällä ilmaisella kartoituskäynnillä selviää jo paljon. Hän tutkii katon kunnon sekä katon päältä että yläpohjan kautta, jos sinne on pääsy.  Kartoituskäynnin perusteella teemme tarvittaessa remontista kiinteähintaisen tarjouksen ja arvino remontin toteutusajankohdasta.

Täyden palvelun kattotalo

Suomen KattoCenter on täyden palvelun kattotalo. Meiltä saat markkinoiden parhaat palvelut katon koko elinkaaren ajan. Avaimet käteen -kattoremonttien lisäksi teemme kattojen huoltoja ja -pinnoituksia, asennamme kattoturvatuotteet ja rännit sekä poistamme kattoa vahingoittavan sammaleen. Ja, kun haluat hyödyntää aurinkovoimaa sähköntuotannossa, asennamme katollesi oman aurinkovoimalan. Palveluksessamme on yli 130 kattoammattilaista.

Palkittua osaamista

King of Roofs -kilpailussa etsitään vuoden vaikuttavinta kattoremonttikohdetta. Voittajan valitsee ammattilaisista koostuva raati. Valintaan vaikuttavat muun muassa kohteen haastavuus, tekninen toteutus sekä saneerauksella saavutettu ilmeen muutos. Olemme voittaneet arvostetun tittelin kolme kertaa viimeisen neljän vuoden aikana.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Sovitaan ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen saat kiinteähintaisen tarjouksen ja näin olet jo askeleen lähempänä vaivatonta ja luotettavaa kattoremonttia.

 
Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste