tuotekuva-300.png

MIKSI KATON PINNOITUS KANNATTAA?

 1. Katon toimintakyky palautuu uutta vastaavalle tasolle.
 2. Katon ilme ja värisävy ovat uudenveroisia.
 3. Pinnoitettu katto on helppohoitoinen.
 4. Pinnoitettu katto pitää kasvuston loitolla.
 5. Pinnoitus lisää katon käyttöikää jopa 20 vuotta.
 6. Toimiva kate suojaa katon muita rakenteita.
 7. Oikein valittu pinnoite ja valmistajan valtuuttama pinnoitusyritys varmistavat, että tiilikatteen tekninen takuu säilyy.
 8. Kustannustehokas ratkaisu.
Pinnoitus ennen ja jälkeen

BMI Ormax Pro -kattopinnoitus

Olemme ainoa Ormaxin valtuuttama  BMI Ormax Pro -pinnoittaja toimialueellamme.

Pinnoittamalla lisää vuosia katolle

Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta tuntuvasti ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, mikäli katon alusrakenteet ovat kunnossa.

Markkinoiden paras tiilikattopinnoite

BMI Ormax Pro -kattopinnoite on sama pinnoite, joilla uudet BMI Ormax -kattotiilet pinnoitetaan Pennalan tehtaalla Orimattilassa. Ormax Pro on hengittävä pinnoite, joka hylkii tehokkaasti vettä, likaa ja kasvustoa. Samalla pinnoitteen korkealuokkaiset pigmentit ja hartsiosat antavat katolle kauniin ja pitkäikäisen värisävyn sekä uutta vastaavan ulkonäön. Pinnoitteen elastisuus takaa sen erinomaisen tarttuvuuden tiilikatteeseen. Pinnoite kestää UV-säteilyä, kulumista sekä erilaisia lämpötilavaihteluja.

BMI Ormax Pro -kattopinnoite säilyttää tiilikaton takuun

 • BMI Ormax Pro -kattopinnoite on ainoa valmistajan korkeat laatustandardit täyttävä. Sitä käyttämällä BMI Ormax -tuotetakuu pysyy voimassa.
 • Hengittävä pinnoite hylkii veden ja kosteuden 100 %:sti, mutta antaa tiilen sisällä olevan kosteuden poistua.
 • Pinnoite täyttää kattotiilen pinnan epätasaisuuden kauttaaltaan ja antaa pinnan, joka kestää ja suojaa epäpuhtauksia vastaan. Kattopinnoitetta levitetään katolle kaksi tasaista kerrosta.
 • BMI Ormax Pro -pinnoitteesta on saatavana viisi aitoa ja alkuperäistä BMI Ormax - kattotiiliväriä: savitiilenpunainen, tupapunainen, ruskea, tummanharmaa ja musta. Huippukorkea väripigmenttipitoisuus antaa näyttävän ja kirkkaan värisävyn sekä erinomaisen UV-kestävyyden.
 • Tiilikatteen pinnoitus toteutetaan korkeapaine ruiskua käyttäen, vesiohenteisella, 100% akrylaattipohjaisella BMI Ormax Pro -kattopinnoittella. Pinnoite on tarkoitettu ainoastaan Valtuutettujen BMI Ormax -pinnoittajien käyttöön.

Varaa nyt katon pinnoitus ensi kevääksi

Syyssateissa ja talven pakkasilla kattoja ei voida pinnoittaa. Voit kuitenkin jo varata pinnoituksen ensi vuodeksi. Aloitamme kattojen pinnoitukset keväällä heti säiden salliessa. Varaamalla pinnoituksen nyt varmistat, että urakka voidaan tehdä sinulle parhaiten sopivassa ajankohdassa. Lisäksi tarjoamme syksyllä varatut pinnoitukset vielä vuoden 2021 hinnastomme mukaisesti.

Haluatko lisätietoja kattojen pinnoituksesta?

 Täytä lomake ja kattoasiantuntijamme on yhteydessä.

 
 
 
 
Roskapostin tarkastus. Ruksi
 
Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste