Tuhansien kattoremonttien kokemuksella

KattoCenter kokemuksia

Hyvin hoidettu kattoremontti on paras suositus ja tyytyväisen asiakkaan suusta saatu tunnustus parempi, kuin etusivun mainos lehdessä. Ohessa muutama tarina viime vuosien erilaisista kattoremonteista. Asiakkaiden kokemuksista on varmasti hyötyä myös sinun kattoremonttisi suunnittelussa.

Todella haastava kohde

Kun Suomen KattoCenterin työnjohtaja Mark Rudenas nousi ensimmäisen kerran Granfeltintien katolle, ei hän tiennyt seisovansa elämänsä haastavimman työmaan harjalla.

Taloyhtiön teräskattoremontti

28 pientalon taloyhtiön kattoremontissa asennettiin taloihin tyylikäs lukkosaumakate sekä rakennettiin energiatehokkaat kattorakenteet.

Kattojen kunkun naapuri

Remontoimamme kohteen katto voitti vuonna 2018 Ormaxin järjestämän King of Roofs -kilpailun. Tänä vuonna oli vuoro remontoida naapurin katto.

Mittava korjaushanke

Kisamajan mittavassa remontissa uusittiin kattojen lisäksi myös asuinrakennuksien ovet ja ikkunat sekä varastojen palonsuojauslevytykset ja panelointi.

Tiilikattoremontti Espoossa

Espoon  sijaitsevan tiilitalon kattoremontissa päädyttiin säilyttämään Ormax-tiilikate. Materiaali on tyylikäs ja helppohoitoinen ja kun väri vaihdettiin harmaasta mustaan, oli lopputulos tyrmäävä.

3000 neliötä uutta kattoa

Helsingin kaupungin asunnot Oy:n kohde  Ratavallintiellä sai uuden katon. Lähes 3 000 neliön kokoisen katon remontointiin päädyttiin, sillä vanha aluskate oli päässyt huonoon kuntoon.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste