KattoCenter kruunattiin Kattojen Kunkku 2018 -kilpailun voittajaksi

Suomen KattoCenterin remontoima katto valittiin Suomen vaikuttavimmaksi katoksi.  Vuoden paras tiilikatto – 320 neliön kattoremontti tehtiin kuukaudessa kahden miehen voimin.

Tiilikattovalmistaja Ormax ja Rakentaja.fi -sivusto etsivät vuosittain Suomen vaikuttavinta kattoremonttikohdetta. Ammattilaisille tarkoitetun kilpailun voiton vei tänä vuonna Suomen KattoCenter Oy.

Kattoalan ammattilaisten muodostama raati valitsi kaikista osallistuneista kohteista kuusi finalistia. Finalistien joukosta yleisö sai äänestää suosikkiaan Rakentaja.fi -verkkosivustolla.

Suomalaiset ovat äänestäneet

Kilpailussa eniten ääniä sai Suomen KattoCenterin remontoima jykeväkattoinen Eurohouse-talo. Kauniaisissa sijaitseva, yli 300 neliön monimuotoinen, katto teki äänestäjiin vaiktuksen haasteellisuudellaan. Siinä on monenlaisia kulmia ja rakenteita, jotka ovat tehneet remontoinnista haastavaa.

Lopputuloksen kruunasi talon tyyliin ja ympäristöön upeasti sopiva musta Ormax Protector +-betonitiilikate.

Äänestäjien perusteluita:

“Uusi katto on todella upean näköinen. Katon rakenne, monenlaiset kulmat, ikkunan pielet jne. ovat tuoneet varmasti isoja haasteita toteutukseen, mutta niissä on onnistuttu täydellisesti.”

“Katon monimuotoisuuteen hyvin soveltuva katevalinta. Tyylikäs, rakennuksen arvolle sopiva kokonaisuus. Moderni ilme. Kuin kokonaan eri talo. Rakennuksen katto on jo itsessään vaikuttava.”

“Siihen ja ympäristöön sopii upeasti musta kate. Kaunis. Hankala työmaa monine kulmineen ja tasoineen toteutettu upeasti, hillityn ja taloon sopivan värityksen säestämänä.”

“Selkeä ja huomattava muutos parempaan suuntaan aiempaan verrattuna, kuitenkin kunnioittaen talon henkeä ja rakennusaikakauden tyyliä.”

Lue myös: Eurohousen täydellinen kattoremontti

referenssi-videot-banner-tiilikatto-2.jpg

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste