logo_avainlippu.png

Avainlippu-tunnus

Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt Suomen KattoCenter palveluille Avainlippu-tunnuksen. Suosimalla Avainlippu-palveluita  ja -tuotteita teet vastuullisen kuluttajan valinnan.

platina-139-px.png

Suomen vahvimmat

Suomen KattoCenter Oy:lle on myönnetty Suomen vahvimmat Platina-erikoissertifikaatti. Tämä sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, jonka Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Ainoastaan 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Erikoissertifikaatti on todiste yrityksen useiden vuosien erinomaisesta taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen vahvimmat – sertifikaatti on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä luokitus.

menestyjat2018-200-200.jpg

Kauppalehden menestyjäyritys

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani. Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Suomen KattoCentterille on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti vuodesta 2013 lähtien.

kc-autot.jpg

Täyden palvelun kattotalo – Suomen KattoCenter Oy

Suomen KattoCenter on täyden palvelun kattotalo. Meiltä saat markkinoiden parhaat palvelut katon koko elinkaaren ajan. Avaimet käteen -kattoremonttien lisäksi teemme kattojen huoltoja ja -pinnoituksia, asennamme kattoturvatuotteet ja rännit sekä poistamme kattoa vahingoittavan sammaleen. Ja, kun haluat hyödyntää aurinkovoimaa sähköntuotannossa, asennamme katollesi oman aurinkovoimalan. Palveluvalikoimamme on suunniteltu niin, että saat maksimaalisen hyödyn katostasi ja oikealla hoidolla sen käyttöikä pitenee jopa kymmeniä vuosia.

Huolivapaa katto remontista huoltoihin

Olemme kattokumppanisi, kun etsit itsellesi huolivapaata kattoa ja markkinoiden monipuolisinta kattotaloa.  Hoidamme työt aina ammattitaidolla, pysymme aikataulussa ja teemme sen, minkä lupaamme. Hintatasomme on kilpailukykyinen, ja ennen kaikkea lopputulos – uusi katto, uusi pinnoite, sammaleesta vapaa katto tai aurinkovoimala – on aina laadukas.

Esimerkiksi KattoCenterin täyden palvelun kattoremontti sisältää kaiken kattomateriaaleista (huopa, tiili tai teräskate) vesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin saakka. Ja hintaan sisältyy tietenkin kaikki: vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti.

Tiivis yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa takaa automaattisesti parhaat tuotteet katollesi – mahdollisimman edulliseen hintaan. Ammattitaitoiset asentajamme tekevät laatutyötä takuulla. Pelti- ja tiilikatolle takuu on jopa 30 vuotta. Olemme myös toimialueemme ainoa valtuutettu BMI Ormax Pro -pinnoittaja.

 
 
 

Luotettavaa palvelua

luotettava_kumppani2.png

Luotettava kumppani

Luotettava yhteistyökumppani -tunnus tarkoittaa, että yritys on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa.

AAA-logo-2018-FI.jpg

Bisnode Finland Oy on myöntänyt Suomen KattoCenterille korkeimman AAA-luottoluokituksen. AAA-luottoluokitusluokkaan kuuluu vain 3,5 % suomalaisista yrityksistä. Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään luottoluokitusjärjestelmään. Järjestelmässä yrityksen luottokelpoisuutta arvioidaan analysoimalla yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuteen, maksuvalmiuteen ja vakavaraisuuteen. Monipuolisin ja tiukin kriteerein AAA luottoluokiteltuun yritykseen luottavat sekä asiakkaat, että yhteistyökumppanit.

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste