logo_avainlippu.png

Avainlippu-tunnus

Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt Suomen KattoCenter palveluille Avainlippu-tunnuksen. Suosimalla Avainlippu-palveluita  ja -tuotteita teet vastuullisen kuluttajan valinnan.

platina-139-px.png

Suomen vahvimmat

Suomen KattoCenter Oy:lle on myönnetty Suomen vahvimmat Platina-erikoissertifikaatti. Tämä sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, jonka Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Ainoastaan 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Erikoissertifikaatti on todiste yrityksen useiden vuosien erinomaisesta taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen vahvimmat – sertifikaatti on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä luokitus.

menestyjat2018-200-200.jpg

Kauppalehden menestyjäyritys

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani. Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Suomen KattoCentterille on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti vuodesta 2013 lähtien.

kc-autot.jpg

Kattoremontin laadun tae – Suomen KattoCenter Oy

Suomen KattoCenter Oy on täyden palvelun kattoremontteihin ja -huoltoihin erikoistunut yritys. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin tuhansien remontoitujen kattojen tuomalla ammattitaidolla.

KattoCenterin täyden palvelun kattopakettiin kuuluu kaikki kattomateriaaleista (huopa, tiili tai teräskate) vesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin saakka. Ja tietenkin hinta pitää sisällään kaiken: vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti.

Suomen KattoCenter perustettiin Lahteen vuonna 2009, sittemmin KattoCenter on laajentunut vuosien saatossa yhdeksi Suomen suurimmista kattoremontti alan yrityksistä. Liikevaihtomme on ylittänyt 10 miljoonaa euroa jo useana vuotena. Työllistämme yli 130 kattoalan ammattilaista.

 

Luotettavaa palvelua

rala-uusi.png

RALA-pätevyys

Rakentamisen Laatu RALA ry:n rakennusalan yrityksille myöntämä RALA-pätevyys on osoitus yrityksen osaamisesta ja pätevyydestä.

luotettava_kumppani2.png

Luotettava kumppani

Luotettava yhteistyökumppani -tunnus tarkoittaa, että yritys on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa.

kattoliitto-logo.png

Kattoliiton päätavoitteena on edistää pyrkimyksiä kehittää yhä toimivammat ja kestävämmät kattoratkaisut suomalaisiin kiinteistöihin.

AAA-logo-2018-FI.jpg

Bisnode Finland Oy on myöntänyt Suomen KattoCenterille korkeimman AAA-luottoluokituksen. AAA-luottoluokitusluokkaan kuuluu vain 3,5 % suomalaisista yrityksistä. Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään luottoluokitusjärjestelmään. Järjestelmässä yrityksen luottokelpoisuutta arvioidaan analysoimalla yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuteen, maksuvalmiuteen ja vakavaraisuuteen. Monipuolisin ja tiukin kriteerein AAA luottoluokiteltuun yritykseen luottavat sekä asiakkaat, että yhteistyökumppanit.

Suomen KattoCenter - Kaikkea mitä kattosi tarvitsee

X

Tarvitsetko apua?

Kattoasiantuntijamme auttaa

Jätä numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

 

Tarvitsetko apua?
Kattoasiantuntijamme auttaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste