Kattoremontit

Teemme kattoremontit taloyhtiöihin, kiinteistöihin ja muihin julkisiin rakennuksiin katot lähes viidentoista vuoden ja tuhansien remonttien tuomalla kokemuksella.

Kartoitukset ja tarkastukset

Katon kunto pitää tarkastaa joka vuosi. Teemme kuntokartoituksia sekä vuosittain tehtäviä vuosi- ja kattoturvatarkastuksia. Kysy lisää.

Katton huollot ja korjaukset

Katon säännöllisellä huollolla ja korjaustoimenpiteillä voidaan pidentää katon elinkaarta merkittäväsiti sekä siirtää tulevaa kattoremonttia siirtää jopa usealla vuodella. Tämä antaa aikaa tulevan kattoremontin perusteelliselle suunnittelulle.

Kattoturva taloyhtiöille

Kattoturva on monen osatekijän summa. Kun kaikki neljä osatekijää ovat kunnossa katto on turvallinen asukkaille, lähistöllä liikkujille ja kattoa huoltaville ammattilaisille. Myös kiinteistön omistaja voi nukkua yönsä rauhassa rankkasateella ja syysmyrskyllä.

Ormax Pro -kattopinnoitukset

Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta tuntuvasti. Käyttämällä BMI Ormax Pro -kattopinnoitetta varmistetaan, että Ormaxin kattotiilien tuotetakuu pysyy voimassa. Pinnoite on tarkoitettu ainoastaan Valtuutettujen BMI Ormax -pinnoittajien käyttöön.

Taloyhtiö referenssit

Isännöitsijä, älä enää mieti kattoremontin teettämistä. Meiltä saat pätevät ammattimiehet, kiinteän hinnan ja pitävän aikataulun. Katso esimerkkejä muista taloyhtiöistä, jotka ovat luottaneet palveluihimme.

Ota yhteyttä: myynti@kattocenter.fi

Lataa asiakaslehti

Lataa alla olevasta linkistä isännöitsijöille ja taloyhtiöille suunnattu Suomen KattoCenterin ilmainen asiakaslehti.

Ulkoista kattomurheesi meille

Meiltä saat kattoremontit, korjaukset, huollot, lisäeristykset, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja tarkastukset.

Asunto-osakeyhtiöille remonttien teettämisessä on tärkeintä pitävä aikataulu, kilpailukykyinen hinta ja ennen kaikkea laadukas lopputulos. Näiden lisäksi saat meiltä reilusti yli tuhannen tehdyn kattoremontin mukanaan tuoman ammattitaidon ja osaamisen. Ammattilaisilla teetetty remontti helpottaa isännöitsijöiden työtä. Taloyhtiö puolestaan hyötyy kustannustehokkaista ratkaisuista, pitävistä aikatauluista ja laadukkaasta lopputuloksesta.

Tarvittaessa teemme yhdessä isännöitisijän kanssa suunnitelman siitä, miten remontin aikataulusta ja sen etenemisestä tiedotetaan taloyhtiön asukkaille.

Kaikki kattopalvelut ja parhaat yhteistyökumppanit

Pystymme toteuttamaan kaikki kattoremonttiin sisältyvät työt kuntokartoituksista vuosihuoltoihin ja pellityksistä sadevesijärjestelmiin asti. Tämän takaavat oma peltisepänverstaamme sekä kourukoneet autoineen. Myös kattoturvatuotteet löytyvät suoraan myymälämme varastosta.

Meillä on kattava verkosto tavarantoimittajia ja yhteistyökumppaneita, joilta saamme nopeasti tarvittavat materiaalit. Näin voimme tarjota jokaiselle taloyhtiölle sen tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun. Yhteistyökumppaneinamme ovat alan parhaat ja luotetuimmat yritykset ja tuotemerkit kuten Weckman, Ormax, Isover, Icopal ja Orima. Yksinkertaisesti – meiltä saat kaiken, mitä kattosi tarvitsee.

Tarkastamme, korjaamme, remontoimme ja huollamme taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen katot lähes viidentoista vuoden ja tuhansien kattojen tuomalla kokemuksella.

 
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste