tuotekuva-300.png

MIKSI KATON PINNOITUS KANNATTAA?

 1. Katon toimintakyky palautuu uutta vastaavalle tasolle.
 2. Katon ilme ja värisävy ovat uudenveroisia.
 3. Pinnoitettu katto on helppohoitoinen.
 4. Pinnoitettu katto pitää kasvuston loitolla.
 5. Pinnoitus lisää katon käyttöikää jopa 20 vuotta.
 6. Toimiva kate suojaa katon muita rakenteita.
 7. Oikein valittu pinnoite ja valmistajan valtuuttama pinnoitusyritys varmistavat, että tiilikatteen tekninen takuu säilyy.
 8. Kustannustehokas ratkaisu.
BMI Ormax Pro -kattopinnoitus

BMI Ormax Pro -kattopinnoitus

Olemme ainoa Ormaxin valtuuttama  BMI Ormax Pro -pinnoittaja toimialueellamme.

Pinnoittamalla lisää vuosia katolle

Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta tuntuvasti ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, mikäli katon alusrakenteet ovat kunnossa.

Markkinoiden paras tiilikattopinnoite

BMI Ormax Pro -kattopinnoite on sama pinnoite, joilla uudet BMI Ormax -kattotiilet pinnoitetaan Pennalan tehtaalla Orimattilassa. Ormax Pro on hengittävä pinnoite, joka hylkii tehokkaasti vettä, likaa ja kasvustoa. Samalla pinnoitteen korkealuokkaiset pigmentit ja hartsiosat antavat katolle kauniin ja pitkäikäisen värisävyn sekä uutta vastaavan ulkonäön. Pinnoitteen elastisuus takaa sen erinomaisen tarttuvuuden tiilikatteeseen. Pinnoite kestää UV-säteilyä, kulumista sekä erilaisia lämpötilavaihteluja.

BMI Ormax Pro -kattopinnoite säilyttää tiilikaton takuun

 • BMI Ormax Pro -kattopinnoite on ainoa valmistajan korkeat laatustandardit täyttävä. Sitä käyttämällä BMI Ormax -tuotetakuu pysyy voimassa.
 • Hengittävä pinnoite hylkii veden ja kosteuden 100 %:sti, mutta antaa tiilen sisällä olevan kosteuden poistua.
 • Pinnoite täyttää kattotiilen pinnan epätasaisuuden kauttaaltaan ja antaa pinnan, joka kestää ja suojaa epäpuhtauksia vastaan. Kattopinnoitetta levitetään katolle kaksi tasaista kerrosta.
 • BMI Ormax Pro -pinnoitteesta on saatavana viisi aitoa ja alkuperäistä BMI Ormax - kattotiiliväriä: savitiilenpunainen, tupapunainen, ruskea, tummanharmaa ja musta. Huippukorkea väripigmenttipitoisuus antaa näyttävän ja kirkkaan värisävyn sekä erinomaisen UV-kestävyyden.
 • Tiilikatteen pinnoitus toteutetaan korkeapaine ruiskua käyttäen, vesiohenteisella, 100% akrylaattipohjaisella BMI Ormax Pro -kattopinnoittella. Pinnoite on tarkoitettu ainoastaan Valtuutettujen BMI Ormax -pinnoittajien käyttöön.

Ota yhteyttä: myynti@kattocenter.fi

Taloyhtiö referenssit

Isännöitsijä, älä enää mieti kattoremontin teettämistä. Meiltä saat pätevät ammattimiehet, kiinteän hinnan ja pitävän aikataulun. Katso esimerkkejä muista taloyhtiöistä, jotka ovat luottaneet palveluihimme.

Lataa asiakaslehti

Lataa alla olevasta linkistä isännöitsijöille ja taloyhtiöille suunnattu Suomen KattoCenterin ilmainen asiakaslehti.

Asbestia sisältävä katto

Vuoden 2016 alussa voimaan tullut asbestilainsäädäntö kiristää asbestipurkutyötä koskevia vaatimuksia.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste