huollot-02.jpg

Katon huoltaminen

Täyden palvelun kattotalona saat meiltä markkinoiden parhaat palvelut ja kattavimmat kuntotarkistukset katon koko elinkaaren ajan. Tarkastamme, korjaamme ja huollamme taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen katot lähes viidentoista vuoden ja tuhansien kattojen tuomalla kokemuksella.

Katto on yksi kiinteistön tärkeimmistä osista. Ikävä kyllä sen huolto unohdetaan usein, vaikka säännöllinen huolto on tärkeää. Säännöllisellä huollolla voidaan esimerkiksi katon elinikää pidentää huomattavasti. Katon huoltamisessa aktiivinen ote on tärkeää. Katolla pitää käydä vuosittain tarkastamassa, että se on kunnossa ja mahdolliset korjaukset kannattaa tehdä heti niiden ilmennyttyä. Näin säästetaan rahaa ja aikaa.

Huoltosopimus

Taloyhtiölle ja isännöitsijälle huoltosopimuksen solmiminen KattoCenterin kanssa on vaivattomin tapa hoitaa kiinteistön katon huoltaminen. Kattoasiantuntijamme tarkastavat katon ja katton turvatuotteiden kunnon vuosittain ja tekevät ennalta sovitut pienet huoltokorjaukset tarkastuksen yhteydessä.

Mahdollisista suurimmista korjauksista ilmoitetaan taloyhtiölle ja tämän pohjalta taloyhtiö voi tehdä päätöksen korjauksen toteuttamisesta.

Lue lisää huoltosopimuksesta

Teitä palvelee

Myyntipäällikkö

jari-kortelainen-sml.jpg

Jari Kortelainen

p. 040 485 3231
jari.kortelainen@
kattocenter.fi

Tarjouspyynnöt:

myynti@kattocenter.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste