Kattoremontti taloyhtiöille

Taloyhtiön kattoremontti

Useissa taloyhtiöissä pohditaan kattoremontin oikeaa ajankohtaa pitkään. Pätevän urakoitsijan löytyminen voi tuntua vaikealta, kustannukset arveluttavat ja remontin aiheuttamat häiriöt normaalille asumiselle huolettavat. Kuten putkiremonttiakin, hanketta siirretään helposti vuosi vuodelta. Tärkeintä on kuitenkin toteuttaa taloyhtiön kattoremontti ennen kosteusvaurioiden syntymistä. Samalla yläpohjiin saadaan lisää eristystä ja palokatkot.

Taloyhtiön kattoremontin ollessa ajankohtaista pääset helpoimmalla ottamalla suoraan yhteyden Suomen KattoCenteriin. Taloyhtiöiden kattoremontteihin erikoistuneet asiantuntijamme kartoittavat tarpeenne ja laativat tarjouksen kattoremontista kokonaispakettina. Hoidamme kattoremontin kokonaisuudessaan aina kartoituksesta ja vanhan katon purkamisesta loppusiivoukseen asti.

Yhdessä isännöitsijän kanssa voimme suunnitella miten remontin aikataulusta ja sen etenemisestä tiedotetaan taloyhtiön asukkaille. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kattoremontti ei näy asukkaille juuri mitenkään eikä vaikuta asumisviihtyisyyteen.

Lue aiheesta lisää kattoremontti -sivultamme.

Ota yhteyttä: myynti@kattocenter.fi

Taloyhtiö referenssit

Isännöitsijä, älä enää mieti kattoremontin teettämistä. Meiltä saat pätevät ammattimiehet, kiinteän hinnan ja pitävän aikataulun. Katso esimerkkejä muista taloyhtiöistä, jotka ovat luottaneet palveluihimme.

Lataa asiakaslehti

Lataa alla olevasta linkistä isännöitsijöille ja taloyhtiöille suunnattu Suomen KattoCenterin ilmainen asiakaslehti.

Asbestia sisältävä katto

Vuoden 2016 alussa voimaan tullut asbestilainsäädäntö kiristää asbestipurkutyötä koskevia vaatimuksia.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste